Tak til en fantastisk Athene

Her hvor Athene lige er gået i løb igen, og hun kunne have fået det absolut sidste kuld hvalpe, har vi valgt på vegne af Athene at det skal hun ikke. På en skala fra 1-10 over hvor gerne vi ville have haft det sidste kuld ligger den på 100! Men vi skønner, at Athene selvom hun godt kunne have født og opfostret et kuld hvalpe mere, ja så tror vi det bringer hende mest glæde at lege med de andre, træne og hvad vi ellers bruger dagene på. Så kan hun altid være legetante for Olympias hvalpe og hvad der ellers byder sig.

Athene fylder 8 år til april, som er alderen hvor man normalvis siger det er stop, så er det kun hvis tæven godkendes til et kuld at man gør efter de 8 år, men hvor gerne vi end vil, så er det slut for nu. Selvom der er en årsag til at hun fik kejsersnit ved det første kuld, og ikke på grund af at hun ikke selv kunne, så hænger den alligevel i vores tanker, og vi VIL ikke risikere Tennes liv, det er udelukket!!! 

Tenne er en helt fantastisk tæve og mor. Hun elsker at hygge om sine hvalpe ja selv Olympias hvalpe slap ikke. De sætter sig foran hende og så ordner hun lige deres pels, hvilket de nyder. Olympia gør ikke helt det samme, hun gør det på en anden måde, men Athene gør og det har hun lært i hvert fald Evita også at gøre.

Beslutningen har været mere end svær, men hendes gener er givet godt videre i Maximus og Mullemus, som er lige så fantastiske krøller som deres mor! Ja ja jeg ved det  laugh Enhver so synes bedst om sine egne grise……. og det gør jeg! De er højt elsket hver og en. 

Fremover vil vi også nyde alt det vi gør med Tennemusen, og hendes måde at fortælle os hvad hun vil. Det er hun rigtig god til, og mener hun at hun har været ude at gå for lidt, så er vi heller ikke i tvivl om det, og så får hun da en tur mere heartIngen ord beskriver godt nok det vi føler for Athene, og det hun giver os!

 

Athene kort tid efter vi hentede hende

 

 

 

Lidt sjov skal vi også have
Perfekt samarbejde

 

Fuld kontakt og super samarbejde

 

 

 

Tenne sammen med Olympia - de elsker at lege i sne
Tenne sammen med Olympia. De elsker at lege i sne

 

 

 

 

Skriv en kommentar