Adgang til hundeklubben online

En tanke blev født. 

Jeg har gennem længere tid været i Gitte Asmanns hundeklubben online og været meget tilfreds med det. Jeg har også brugt en del af det i arbejdet med hvalpene, så tanken var ikke fjern, jeg ønsker mine hvalpekøbere på en eller anden måde også kan bruge hundeklubben online med lige så stor glæde som jeg. Jeg ønsker at give mine hvalpe den allerbedste start i deres nye hjem og det ved jeg hundeklubben online kan hjælpe med.

Derfor tog jeg kontakt til Gitte med min ide….. jeg ville gerne kunne give mine hvalpekøbere adgang til klubben og hun var med på ideen.

Derfor vil mine hvalpekøbere få tilbudt et abonnement hos Gitte og jeg håber det bliver en succes. Fra start vil det være en rigtig god ide at følge klubben, og især hvalpeguiden er super i starten at støtte sig til, både for den erfarne men også for den uerfarne hundeejer. Jeg kan varmt anbefale det.

Men der er så meget mere! Også hvordan man kommer videre når hunden bliver teenager, når hunden trækker, hvis hunden ikke kommer når du kalder og meget mere. Gitte gør det på en super måde, der er nem at forstå og det i sig selv gør det nemmere at omsætte i dit samspil med hvalpen/hunden.

Gitte bruger også teknikker i BAT træning, som jeg er stor fan af. Jeg har lært BAT træning på udenlandske sider, men den dybe forståelse har jeg fået efter at have set Gittes videoer om det. Der er også mange film om socialisering og miljøtræning der er relevant og ja se selv når I får muligheden for adgang. Og så er det relevant for både nye  og erfarne hundeejere

Gør det min hjælp overflødig, nej det gør adgang ikke, jeg vil altid kunne kontaktes og rådgiver også gerne, men med dette abonnement, behøver jeg ikke opfinde den dybe tallerken. Der er så meget god viden, jeg kan henvise til i klubben ved behov eller I kan selv se alle de gode videoer og tekster….. og kommer der udfordringer så er det også muligt at booke en gratis samtale med Gitte, der så også hjælper med at komme på sporet igen. I min verden en win win situation. Jeg/vi ønsker det bedste for vores hvalpe og for de familier de kommer ud til, derfor har vi valgt at give vores hvalpekøbere adgang til klubben og fællesskabet hvis det ønskes.  

Online hundetræning kan aldrig erstatte træning på hold. Så derfor anbefaler vi meget at man også deltager eller hvis man skal vælge så vælger fysisk fremmøde på en god træningsplads med positive indlæringsmetoder

Hvis du er nysgerrig på mere så kan du kigge på hendes side. Du finder den her

Se mere om hundeklubben online