Udstationeringsvært

Vi søger udstationeringsvært eller familier der ønsker at samarbejde i opdræt af mellem og storpudler. 

Område – helst i Syd og Sønderjylland og gerne så tæt på Sommersted som muligt. 

Tævehvalp og evt han fra kommende kuld ønskes i udstationering eller sameje

 

Mellem pudel hvalp

Hvorfor nu det? Årsagen er at vi gerne vil opdrætte pudler i stor og mellem, men ikke ønsker at skille os af med de hunde vi har selvom de tages ud af avl og derfor ikke skal bruges mere i opdræt. Så giver udstationering/sameje en god mulighed for at fortsætte opdræt, som vi elsker at have. 

Så kan du give en hvalp et godt og sundt liv, og bor i vores område, så tøv ikke med at kontakte os for en yderlig snak omkring det.

Krav:

  • absolut vigtigste er at kunne samarbejde om hvalpen/hunden
  • viden om eller ønske om at blive klogere på race
  • at du ønsker et tæt samarbejde med henblik på opdræt og de kæmpe oplevelser der kan være forbundet med det

Det er en fordel:

  • hvis du bor tæt på os, så vi evt kan samarbejde om hunden inkl. pelspleje eller træning. Det hjælper vi gerne med, med mindre I gerne selv vil
  • ønsker at træne med hunden ikke et krav da vi også gerne varetager det.
  • viden om træning og adfærd, eller ønske om at lære mere om det

læs mere om det at være udstationeringsvært her

hvalpen udstationeres med en DKK udstationeringskontrakt

Ved sameje deles alt både udgifter og indtægter og der gives halvdelen af prisen for hvalpen

I er vært for hvalpen. Det betyder reelt at I er hvalpens familie, men ejerforholdet går først over til jer når tæven har fået 1-2 kuld hvalpe eller ikke skal bruges i avl. Vi står naturligvis for undersøgelser relateret til avl. Hvis vi vælger sameje ved fx en han, så fortsætter det indtil den ene køber den anden ud. 

Kunne dette have interesse så kontakt os gerne på info@pudel-harmoni.dk 

Det er vigtigt at slå fast at vi udvælger de familier/personer der kommer i betragtning til en udstationeringshvalp. En hund er først udstationeret når kontrakten er skrevet under af begge parter!

 

Som udstationeringsvært er det vigtigt at man ikke overvaccinerer, derfor hunden skal tjekkes via titertest efter den er 16 uger og hele livet igennem i stedet for at vaccinerer. Vi ønsker heller ikke hunden får bravecto eller leptospirose vaccination da begge dele er under mistanke for at ødelægge sædkvalitet og fertilitet, så man skal være indstillet på at bruge en del tid på at tjekke hunden for flåter m.v. og bruge fx biron som er ret effektivt. Vi har gode erfaringer med mere alternative metoder. En udstationering kræver stor vilje og evne til at samarbejde og det hele perioden ud. 

Storpudel hvalpe