Har du lyttet til din hund i dag?

Har du lyttet til din hund i dag? Altså sådan rigtigt lyttet?

Jeg må tilstå det har smuttet for mig de sidste dage lige indtil…….

okay jeg starter fra start.

Til hundens dag på Gram hundecenter fik vi en goddiebag hvor der var laksemad fra Henne. Fandt ud af at det var rigtigt godt til godbidder, så det kørte vi på et godt stykke tid! Ja faktisk så købte jeg de store sække – kornfrit, selvom jeg ikke just er fanatiker, men der var mere laks i det kornfrie, og det var det vigtigste for mig. Jeg opdagede så at Athene som vi havde haft udfordringer med med hensyn til vægt, at hun tabte sig i den periode hun var overvejende på laks. Da Joy så også kløede sig ret meget tænkte vi at vi ville prøve robur med laks, som tænkt så gjort, og jo de var vilde med det.

Tiden gik og vi skulle til at bestille mere foder til krøllerne. Jeg tænkte skal vi fortsætte eller gå tilbage til platinum, men snakkede med manden min og vi blev enige om at fortsætte med laks både som godbid og foder – ja det hele er jo foder, vi var bare heldige at henne laks fint gik som godbidder også

Men jeg fik ikke lyttet til vores hunde inden vi købte og jeg spurgte dem heller ikke (smiler)

Se det var en fejl!! 

I går skete der så det at jeg sad og arbejdede ved computeren og pludselig hører jeg Joy skrabe på noget plast. Jeg siger Joy stop med det, men damen fortsætter! Jeg får mig lettet og går hen og ser hvad hun har for. Jeg kan ligefrem se glæden fra Joy over at hun har fået mig til at komme og kigger meget på foderspanden som hun havde kradset på og så hen på mig igen. I samme øjeblik går det op for mig, måske de hellere ville have platinum mad. Jeg går hen til spanden. Har glemt at den faktisk er næsten fuld, og spørger så Joy om de gerne vil have platinum. Svaret lader ikke vente på sig. Jeg kan ligefrem se hun jubler over at hun har kunnet får gjort mig forståeligt at hun altså ikke gad æde laks mere. Jeg tager den ene skål til foder og fylder den op med platinum. De nærmest kæmper for at komme hen og spise, så jeg finder hurtigt en skål mere og fylder den med platinum. Alle hunde kommer til! Og inden jeg får lavet mere har de tømt de to skåle med platinum og skålen med laks står stadig. Glæder mig over at jeg fik lyttet til dem, at de ville have noget andet og de kvitterede med at være glade og spise op. Jeg forstår egentligt godt de kan blive træt af samme smag!! Det gør vi andre jo også, så jeg har taget ved lære af Joy og de andre krøller. Varieret mad er vejen frem!!

Så jo jeg har lyttet til mine hunde 😀

Skriv en kommentar