Pat Hasting

Det var med store forventninger Hermann kørte til Middelfart lørdag den 23. juni. Han skulle deltage i et heldagsseminar med Pat Hasting. Pat er en yderst spændende og erfaren person indenfor opdræt og bedømmelse af hunde, og det var netop det seminaret handlede om. Puppy Puzzle.

Hermann fik rigtig mange nyttige redskaber med hjem, både til opdræt og til bedømmelse af hvalpe. Det har betydet at vi nu gennemfører nogle af de tanker, vi allerede inden havde til vores opdræt.

Det betyder fx at alle vores hvalpe kommer til justering ved en kiropraktor/massør når de er 8 uger. Både for at det hele sidder som det skal, men også for at kunne bedømme hvalpene på den helt rigtige måde. Vi vil også selv foretage vurderinger, når hvalpene er 8 uger. Det betyder at hvalpene først fordeles når de er 8 uger. Det er for at gøre det bedst muligt i forhold til at hvalpene kommer ud til de rigtige familier. Det har stor betydning for os, at alle hvalpe fordeles ud på de rigtige familier. Det er jo et mangeårigt familiemedlem de nye ejere skal have, så vi føler os forpligtet både for hvalpen og også for de nye forældre til vores hvalpe

Fra vores hvalpe er få dage gammel, benytter vi os af værktøjerne i Puppy Culture. Det er for at vække hvalpenes sanser og de bliver klar til indlæring. Det er muligt at fortsætte med dette for hvalpekøberne, det er vores anbefaling at fortsætte med det. Vi kan se det giver nogle gode resultater for hundene, og vejleder gerne.

 

 

Her en smagsprøve på bedømmelse af Pat Hasting

Skriv en kommentar