Hvalpen er nu jeres

I hvalpens første tid har vi gjort alt vi har kunnet for at give hvalpen den bedste start på livet. Både med hensyn til sundhed, opvækst, foder, socialisering og miljøtræning. Vi har også fået jeres hvalp justeret en eller flere gange, lavet biosensor, de er sundhedstjekket o.s.v.

Hvalpen er testet, vores redskab for at finde den helt rigtige familie til den enkelte hvalp, og vi har overøst hvalpene med kærlighed og meget mere. Nu er det jeres tur til at fortsætte det gode samarbejde, og vi ønsker jer alt det bedste fremover. 

Når I får hvalpen er det vigtigt at I har tid 24/7 den første tid og ikke skal andet end at skabe en rigtig god kontakt til jeres hvalp, skabe tilknytning. Det er en af byggestenene i fundamentet til jeres hvalps fortsatte udvikling. Vi har gjort hvad vi kunne, nu tager I over og tro mig, I har det bedste “materiale” at bygge videre på. Men de første 3-7 dage ro og tilknytning, herefter kan I sagtens få besøg eller tage ud og vise jeres hvalp frem, men vent, det gør jeres fremtidige arbejde så meget nemmere, at hvalpen får lov at falde til i sit nye hjem får lov at lande.

Øve ro sammen, det er også givet godt ud når hvalpen vokser op. Vi har gennem de første uger haft musik for hunde bl.a. og et bestemt stykke musik når vi har trænet ro. Det ved vi hvalpen kan genkende, så har I lyst, kan I fortsætte med musik og ro. Vent med sit, men meget gerne øjenkontakt øjenkontakt øjenkontakt og så hvalpens navn så den også ved det er den I snakker til. 

Ja hvad der nu sker i hvalpens udvikling er helt op til jer naturligvis og dermed også ansvaret for hvalpens udvikling, men I er ikke alene. Vi vil altid kunne kontaktes og ellers er der adgang til hundeklubben online hvor der er mange gode råd, skemaer o.s.v. Det er nu jeres valg hvordan jeres hvalp skal formes. Skal den vokse op med ro, eller meget aktivitet eller en mellemting. Jeres samarbejde med hunden vil belønne sig og jo bedre I er til at læse jeres hund jo nemmere går al træning og øvelse gør mester. 

Vi glæder os så meget til at følge jer gennem årene uanset om I synes vores råd er fornuftige og følger dem, eller I synes de ikke er og vælger jeres egen vej, så vil vi være der og glædes over jeres samspil. Stort tillykke med jeres nye familiemedlem. Håber det bliver til glæde for alle. Stort tak fordi I har åbnet jeres hjem for en af vores små krøltoppe.