Hos os

Får hvalpene lov til at være en del af familien. De bliver måske ikke klippet tæt på snuden, men alligevel lærer de både lyd og vibration på deres snudeparti. Nogen spørger hvorfor vi ikke klipper snuden tæt. Det er der en årsag til. Hunde bruger deres knurhår og vi vil ikke hindre dem i det. Læs mere her De trænes i alt hvad der handler om børst/bad/klip og håndtering.

Vi træner dem også i lyde, på forskellige underlag, de møder mennesker, børn, legetøj og en masse mere. Dog i en tilpasset mængde, da de jo heldigvis ikke skal lære alt de første måneder af deres liv, men grundstenen bliver lagt, så er det de nye familier der må arbejde videre.

Vi kommer også i hundeskoven, et sted hvor vi lejer os ind og hvor kun vi kommer sammen med evt hvalpeinteresserede.  Her møder vi toget der kører lige forbi, og i den anden ende af skoven biler der kører forbi på landevejen. Og så alt ind imellem af spændende ting. Ved huset kan der være dufte fra andre hunde der er blevet børstet.

Evita, Walther (Bjørn) og Clapton charmere sig lige frem

 

På marken der også lejes, kan de løbe igennem tunnelrør, komme op på træstammer, snuse, komme op på en bakketop og ikke mindst leg mellem søskende.

Hos os får hvalpene lov til næsten det samme som vores hunde. Dog prøver vi på ikke at have hvalpene i seng eller sofa hvis vi ved de ikke må i kommende nyt hjem. Det er umuligt at skrive fyldestgørende om hvad vi gør med vores hvalpe, men kom med i gruppen, så vil der være flere informationer, billeder og videoer